El Mortiz Vendrell es proclama campió de la Lliga Catalana davant del Barça

Per . Actualitzat el

El Moritz Vendrell es va proclamar campió de la Lliga Catalana guanyant el Barça a la final per llançament de faltes directes. Després d’acabar el partit amb empat a sis gols, els dos equips es van enfrontar en la pròrroga. Al segon minut de la pròrroga Matias Pascual va fer el 7 a 6. Al minut 53, el Vendrell va fer la vintena falta. Lucas Ordóñez no va poder superar Xús en la falta directa. A dos segons per al final es va tornar a repetir la història del final de la segona part amb una falta directa favorable per al Vendrell. I Eloi Mitjans no va fallar fent el seu pòquer particular. El partit va finalitzar amb l’empat a 7 gols i la final es decidiria per faltes directes. I a les faltes directes el Vendrell no va fallar i es va proclamar campió de la recuperada Lliga Catalana.