El Nàstic cau a Elx

Els grana perden la imbatibilitat en terres valencianes

Per . Actualitzat el

El conjunt grana no aconsegueix puntuar en el desplaçament a Elx. Els alacantins s’imposen amb un solitari gol de Sergio León a les acaballes de la primera meitat. Els de Vicente Moreno segueixen amb 7 punts després de quatre jornades disputades.

El partit ha començat amb molta intensitat a zona de mitjos, on tots dos equips volien el control de l’esfèric. La primera aproximació ha estat dels locals, als tres minuts de joc, mitjançant Sergio León. Mentre que De la Espada ha estat el primer en provar-ho per als tarragonins quan ja s’havien disputat els primers deu minuts. Tal i com avançava el partit, els d’Elx anaven assolint un major control de la pilota, i les ocasions s’anaven alternant. Al minut 15, Álex Moreno ho ha provat de primeres sense sort i Rocha, cinc minuts després, xutava des de la frontal de l’àrea i la pilota s’escapava lleugerament de la porteria de Javi Jiménez. Al 32’ ha estat Fali qui ha buscat el gol des de lluny sense fortuna. Un minut després, el perill s’ha traslladat a l’altra àrea. Álex Moreno s’ha tret una rematada creuada buscant el pal llarg de Reina. En la següent acció, Sergio León finalitzava la jugada local i la pilota acabava a fora de porteria. Al minut 37, hauria pogut arribar el gol tarragoní. La centrada a pilota aturada de David Rocha no l’ha pogut connectar el defensa valencià des de dintre l’àrea petita. Ja en els últims minuts de la primera meitat ha arribat el gol de l’Elche CF. Al minut 42, Sergio León ha rematat de cap una centrada des de banda esquerra. El davanter ha enviat la pilota al fons de la xarxa, col·locant-la al segon pal de Reina i inaugurant l’electrònic del Martínez Valero. Al minut 44, De la Espada ha disparat amb cama esquerra i la pilota s’ha perdut per sobre el travesser local. L’última ocasió del primer temps ha estat per al conjunt entrenat per Ruben Baraja, però Reina l’ha pogut esvair i els defensors grana han allunyat el perill. Després d’un tram final de la primera meitat carregat d’emoció i jugades de gol s’ha arribat al descans.

A la represa, Vicente Moreno ha mogut la banqueta en una doble substitució al minut 54. Tejera i Rayco han accedit al terreny de joc substituint a Fali i Ferran Giner. Al 56, Espinosa ha buscat el segon gol per als d’Elx; Reina, molt atent, ha atrapat en dos temps. L’últim canvi del Nàstic ha estat el d’Emaná, donant entrada a Palanca al minut 63. La jugada següent ha estat finalitzada per De la Espada mitjançant un potent xut en posició escorada que Javi Jiménez ha enviat a córner. Al minut 75, Sergio León s’ha topat amb el travesser grana i el resultat no s’ha vist alterat. El conjunt grana encara creia amb l’empat, tot i que es trobava un equip que pressionava a camp contrari i molt ben posicionat en zona defensiva. La última ocasió perillosa del Nàstic ha sortit de les botes de Palanca. La rematada creuada del tarragoní l’ha pogut refusar Javi. Els alacantins també haurien pogut sentenciar l’enfrontament al minut 83. Xavi Molina, molt atent, ha pogut evitar que el davanter Álvaro rematés còmodament. En els últims minuts no s’han produït més ocasions de perill a cap de dues àrees i el Nàstic no ha trobat el gol de l’empat.

La propera setmana, el Nàstic s’enfrontarà al RCD Mallorca en la 5a jornada de la Liga Adelante. El matx es disputarà el diumenge 20, a les 17 hores, al Nou Estadi.

Alineacions

Elche CF: Javi Jiménez, Álex Martínez, Hugo Álvarez, Armando, Mandi (Ilie, 62’), Álex Moreno, Sergio León (Álvaro, 78’), Héctor (Nono, 65’), Cifu, Espinosa i Lolo.

Nàstic: Reina, Xisco Campos, Xavi Molina, Pablo Marí, M. Bandeh, Fali (Tejera, 54’), David Rocha, Ferran Giner (Rayco, 54’), Jean Luc, Emaná (Palanca, 63’) i De la Espada.

Gols

1-0, Sergio León (42’).

Targetes
Tejera (76’) i Nono (80’)

Àrbitre
Javier Alberola Rojas (Col·legi de Castella la Manxa)

Estadio Martínez Valero. 9.492 espectadors. Jornada 4 de la Liga Adelante (2015-2016).