Comissen dotze plantes de marihuana en un pis de Coma-ruga

A més la Policia local ha detingut un altre home per un presumpte delicte de tràfic d’estupefaents

Per . Actualitzat el

La policia Local del Vendrell ha dut a terme dues actuacions contra el tràfic de drogues a la vila. La primera el passat 9 de setembre on un dispositiu conjunt entre la Policia Municipal del Vendrell i la Policia Nacional va localitzar, després de dies d’investigació conjunta, 12 plantes de marihuana a la terrassa d’un pis del carrer Segarra del barri marítim de Coma-ruga. En concret, es van intervenir les plantes, amb un total de 2,2 quilos de substància estupefaent per a la venda, que podria arribar tenir un valor d’uns 9.000 euros.

En l’operació va resultar detingut X.M.C, de 32 anys i veí de Balaguer per un presumpte delicte contra la salut pública.

Per altra banda, la matinada del 10 de setembre, la Policia local va detectar una persona realitzant un possible tràfic d’estupefaents des d’un vehicle, En fer l’escorcoll, els agents van trobar diverses substàncies estupefaents i material per a la seva manipulació.

La Policia va procedir a la detenció d’un home, veí de Mataró, per un presumpte delicte de tràfic d’estupefaents i contra la salut pública.