Torneig de golf solidari a favor de la Casa Sant Josep

Organitzat per la Fundació PortAventura, tindrà lloc el 3 d’octubre al Lumine Golf Club

Per . Actualitzat el

Les iniciatives solidàries són una manera de recaptar diners per a causes que gaudeixen de la complicitat de moltes persones. Sovint, entitats, empreses o particulars, empesos per la necessitat de col·laborar i demostrar el seu altruisme, organitzen activitats que permeten combinar la solidaritat amb la diversió. Aquest és el cas del primer torneig de golf solidari que organitza la Fundació PortAventura conjuntament amb el Lumine Golf Club, els diners del qual aniran destinats a la Casa d’Infants Casa Sant Josep de Tarragona, una institució centenària centrada en el servei a nens i joves tutelats.

El I Torneig de Golf Solidari tindrà lloc el dissabte dia 3 d’octubre a les instal·lacions del Lumine golf Club que, juntament amb la Fundació PortAventura, organitza aquest esdeveniment. El torneig, que es desenvoluparà al camp Lake, començarà a dos quarts de deu del matí i es jugarà en la modalitat Individual Stableford.
Unes hores abans, a les 7,30 hores del matí, s’obrirà la Casa Club i dels Camp de Pràctiques i, posteriorment  a la competició, a dos quarts de tres de la tarda, se servirà un aperitiu i pica-pica, seguit del lliurament dels premis, a les quatre de la tarda.

Els premis que es repartiran reconeixeran la 1a i 2a categoria Handicap; Copa Scratch, Copa Senior; Hole in one (un cotxe Aston Martin); Drive més llarg (masculí i femení) i Aproximació.

El preu de la inscripció individual és de 60 euros Greenfee i es pot fer a través de la pàgina web www.lumine.com o bé al telèfon 977 12 90 70.

Amb tots els diners que es recullin durant aquesta diada solidària es posarà en marxa un servei per treballar les capacitats dels infants i els adolescents per evitar la seva institucionalització.

Cal recordar que la Casa Sant Josep, que forma part de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, atén des de fa més de cent anys infants, adolescents i joves en situació de desprotecció o risc social.

FPA-TorneoGolf-inscripcions_cat