La Pobla de Mafumet celebra la seva tradicional paella popular

Per . Actualitzat el

El passat diumenge dia 6 de setembre va tenir lloc la 24a edició de la Paella Popular de la Pobla de Mafumet. Els comensals, que pertanyien a diferents colles i grups d’amics del municipi, van cuinar un total de 65 paelles. Per tercer any consecutiu, la paella ha tingut un vessant solidari en el marc del qual s’han recollit aliments en benefici de Creu Roja Tarragona. A més de preparar el recinte i proporcionar la llenya i les paelles, el consistori pobletà es va encarregar també de distribuir els aliments necessaris amb què cuinar-les. En concret, es van repartir 220 quilos de sípia i també d’arròs, 110 quilos de musclos, 250 quilos de tomàquets, prop de 60 quilos de galeres, gambes, crancs, cloïsses i pèsols, uns 65 quilos de costelles i de pollastre, 120 enciams, 125 pans de quilo, 170 melons, 70 síndries, entre altres ingredients com sal, oli, alls o cebes. D’altra banda, l’edició d’enguany de la Paella també va incloure l’entrega de premis al guanyador d’un concurs de dibuix infantil.

Paella Popular 2 Paella Popular 3