Els voluntaris de Dow es preparen pel 25è aniversari del Festa per Tothom

Per . Actualitzat el

El programa de voluntariat de Dow Tarragona, Festa per a tothom, arriba a la seva 25a edició. La presentació de les activitats ha tingut lloc a les instal·lacions de la companyia i hi han participat els seus empleats, a més dels nous estudiants que s’incorporen en període de pràctiques. Romà Solè i Ferran Roca, fundadors del Festa per Tothom, han estat els encarregats de formar els nous voluntaris del programa. Aquest any el programa inclou: Dissabte 12: 12 h. Recepció de participants. Balcó del Mediterrani. 13 h. Dinar de germanor. Hotel Imperial Tàrraco. Dimarts  15: 19 h.  Inauguració exposició 25è aniversari Festa per a Tothom. Teatre Tarragona. 19.30 h. Taula rodona. Teatre Tarragona. Divendres 18: 17.15 h. Obra de teatre Princesa por sorpresa. Residència Sant Salvador. Dissabte 19: 18:00 h. Mostra Folklore Viu. 19:00 h. Santa Tecla Petita. Dilluns 21: 17:30 h. Cafè, copa i puro. Plaça del Rei. Dimecres 23: 19:00h. Professó. Baixada Peixateria. 22:30 h. Castell de focs. Passeig de Les Palmeres.