El vermut Yzaguirre també tindrà ampolla commemorativa per Santa Tecla

A més Raffa Gelati ha elaborat un gelat amb el sabor més característic d’aquesta beguda tarragonina

Per . Actualitzat el

La nova ampolla commemorativa feta amb motiu de Santa Tecla s’ha presentat avui a la plaça Verdaguer de Tarragona amb la presència de l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, acompanyat del responsable de Vermut Yzaguirre, Gregori Luengo. Aquesta iniciativa, que engega enguany, fa temps que s’estava estudiant, ja que el vermut és una de les begudes protagonistes en molts actes destacats de la festa major.

L’ampolla, que ja és a la venda a tots els establiments de begudes de la ciutat, porta en l’etiqueta principal, el cartell de la festa major d’enguany. Per la seva banda, Raffa Gelati ha elaborat un gelat que porta com a principal ingredient aquest vermut, combinat amb sifó i cítrics.

L’alcalde ha volgut destacar que, «de la mateixa manera que amb Chartreuse ja és tradicional comprar l’ampolla no només per consumir-la, sinó també com a objecte de col·leccionista, ara engega la iniciativa Yzaguirre i així s’amplia l’oferta gastronòmica d’aquests dies».

Yzaguirre-per-Santa-Tecla