El cantant tarragoní Jordi Català inicia la celebració dels seus 35 anys de música

Per . Actualitzat el

El passat dissabte, dia 5 de setembre de 2015, a l’ermita de Nostra Senyora de Montornès, a la Pobla de Montornès) va tenir lloc un concert d’havaneres, rumba i rock a càrrec de Jordi Català i el grup Mar i cel, que encetava les celebracions dels 35 anys de rock i ball en català d’aquest cantant tarragoní. Els actes de celebració podrien acabar amb l’actuació de ball amb l’orquestra Nova Paper de Tornassol per la Festa Major de Santa Tecla 2016 de Tarragona. En el transcurs d’aquest any de celebracions, entre altres, hi haurà la presentació d’un nou llibre-musical titulat L’ànec verd, ballem també en català, (pensa riu i balla), acompanyat de tres videoclips (L’ànec verd, Hola nena i Orgasme sideral), cançons de rock català amb lletra i música del mateix Jordi Català, composades l’any 1983 i ara remasteritzades i reforçades amb els músics Raül Cid (trombó), Josué Garcia (trompeta, Stromboli Jazz Band) i Gabriel Garcia, saxofon. Dos d’aquests videoclips rodats íntegrament a Tarragona ja es poden veure a Youtube. A més hi haurà actuacions arreu de Catalunya, xerrades sobre els 35 anys de rock i ball en català, conjuntament amb Cooppeli un concert especial d’havaneres, rumba, rock al Bravium Teatre de Reus, entre altres.