Primera Cursa Solidària de la Dona a les platges del Vendrell i Calafell

Per . Actualitzat el

El diumenge 13 de setembre, a les platges del Vendrell i Calafell, tindrà lloc la primera edició de la Cursa solidària de la Dona, a favor d’UNICEF i de l’Obra Social de Sant Joan de Déu, organitzada per Le Méridien Beach Hotel & Spa i Fun Sports, amb el suport dels ajuntaments dels dos municipis on es farà el recorregut.

Hi podran participar dones a partir de 15 anys i hi haurà dues distàncies, una de cinc quilòmetres i una altra de deu quilòmetres. La cursa s’iniciarà i finalitzarà a la zona de platja on hi ha Le Méridien Beach Hotel i el recorregut serà fins a l’altura de la plaça del Mil·lenari de Calafell, fent una o dues voltes segons la distància que es triï de córrer.

Les inscripcions es poden fer de manera presencial i per telèfon a Le Méridien Beach Hotel (977 69 42 00) i a la botiga Running Filipides (977 09 06 22), i a través del web www.athleticevents.net/. Hi haurà un obsequi per a totes les participants  i es faran sortejos d’estades a hotels de la cadena Starwood. També es pot trobar més informació al web http://www.lemeridienra.cat/ca/cursa-solidaria.

El regidor d’Esports, Ferran Trillas, ha agraït als organitzadors la iniciativa solidària «a la qual esperem un èxit de participació per poder aconseguir una bona recollida de diners».