Obertes les inscripcions als cursos formatius i activitats infantils a l’Estació

Per . Actualitzat el

Les inscripcions als cursos d’informàtica han començat aquest dilluns 7 de setembre. Cal recordar que cada persona podrà fer un màxim de dues inscripcions. Aquests cursos són gratuïts i estan adreçats exclusivament a persones que no tinguin cap contracte laboral, persones jubilades o joves fins a 24 anys. Per poder inscriure’s en un curs, cal estar empadronat al Vendrell.
D’altra banda, les inscripcions dels  cursos de conversa en anglès, conversa en anglès avançat, anglès (gramàtica), iniciació a la guitarra i arts aplicades van començar el dimarts 8 de setembre.
Totes les inscripcions es realitzaran al Centre cívic L’Estació, de 9 hores a 14 hores i de 15 hores a 21 hores.  Per a joves fins a 25 anys hi haurà un 25% de descompte en tots els cursos. Es pot trobar més informació a la pàgina del Facebook de Joventut El Vendrell o bé adreçant-se al Centre cívic L’Estació de l’Avinguda Jaume Carner, 1 del Vendrell, al telèfon 977663289 i correu electrònic  centrecivic@elvendrell.net.

Activitats infantils

També s’han obert les inscripcions per a les activitats per a infants de 0 a 3 anys al Centre cívic L’Estació organitzades per la Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament del Vendrell. El Camí a l’Escola, destinat a infants nascuts l’any 2013 amb dos grups: un dilluns, dimecres i divendres de 9 a 12 h (57,70 euros/mes) i un altre els dimarts i dijous de 9 a 12 h (39 euros/mes). El Creixem Junts, destinat a infants  nascuts entre l’any 2013 i el gener del 2015 amb l’horari següent: els dimarts i dijous de 17 a 19 h (26 euros/mes). A més, cada dilluns i dimecres, de 16 h a 19 hores, també està oberta la Ludoteca dels Menuts per a infants nascuts entre el 2013 i gener del 2015. El preu és de 3 euros per cada tarda.
Totes les activitats i les seves inscripcions es realitzen al Centre cívic l’Estació.