La Sala Trono, presenta la temporada de tardor

Per . Actualitzat el

Joan Negrié, gestor de la Sala Trono ha presentat la temporada de tardor de l’espai teatral de la part alta. Un calendari que s’iniciarà el dia 17 de setembre, coincidint amb la celebració de les festes de Santa Tecla, amb l’obra You Say Tomato, de Joan Yago, protagonitzada per Anna Moliner i el mateix Negrié i dirigida per Joan Maria Segura. Un total 10 dies de funció, fins al dia 27, on la Sala estarà oberta de dimarts a diumenge. A més, dels dies 24 al 27 les funcions diàries es duplicaran, ja que a les Voltes del Pallol el públic podrà gaudir de l’espectacle revelació del FITT 2013: El loco y la camisa.

Durant el mes d’octubre la Sala acollirà l’obra, et vindré a tapar, de la companyia Espai en construcció; els monòlegs La idea d’Europa, interpretat per Òscar Intente, i El bon lladre, amb Josep Julien, i la proposta de la companyia La Calòrica: sobre el fenòmen de les feines de merda.

Tanca el mes l’estrena absoluta de l’obra el camp, del dramaturg britànic Martin Crimp, amb les interpretacions d’Anna Prats, Sonia Espinosa i Xavi Àlvarez.

Al novembre s’estrena una altra producció de la Sala, Lord K, amb la qual la Trono se suma a la celebració de l’aniversari de la visita de Lorca a Tarragona. L’espectacle, escrit per Marc Chornet i dirigit per Joan Negrié, compta amb les interpretacions d’Oriol Grau i Paloma Arza. L’obra es podrà veure dels dies 13 al 29 de novembre.

També al novembre i com ho fa des de fa anys, la Trono col·labora amb el Festival de Teatre Màgic amb tres espectacles que tindran lloc els dies 6, 7 i 8. I tanca la programació una obra que torna a la Sala a petició del públic: El sommelier. Fermí Fernández ens proposa un tast molt especial en el qual l’espectador no tan sols tastarà un gran vi, sinó que s’emportarà tot un seguit de sensacions i experiències.

Balanç positiu

Per altra banda, Negrié ha fet un balanç positiu de la passada temporada. De setembre de 2014 a maig de 2015 s’han registrat un total de 4.100 espectadors, amb un percentatge d’ocupació del 85%, una xifra que suposa un 66% d’increment. Els dies de representació d’espectacles també s’han incrementat un 46%.Negrié també ha destacat la fidelització dels amics de la Sala. Actualment hi ha prop de 700 amics, un 103% més respecte al període anterior.