Encara ets a temps de participar en la Via Lliure a Barcelona

L’ANC i Òmnium confien a aplegar mig milió de persones a la Meridiana

Per . Actualitzat el

A banda dels actes institucionals de la Diada al Palau de la Generalitat i als diferents pobles de Catalunya, l’acte central de la Diada prèvia a les decisives eleccions del 27-S tindrà lloc a l’avinguda Meridiana de Barcelona, on centenars de milers de catalans i catalanes d’arreu del país s’aplegaran per exemplificar un cop més el seu anhel de poder decidir el futur polític de Catalunya per la via democràtica. Els organitzadors de  l’anomenada Via Lliure a la República Catalana (l’Assemblea Nacional de Catalunya i Òmnium Cultural) volen aplegar a la Meridiana, divendres a les 17.14 hores, al voltant de mig milió de persones. A hores d’ara hi ha prop de 400.000 persones inscrites, però encara queden trams de la via per cobrir, motiu pel qual des de l’ANC i Òmnium s’insta la ciutadania de tot el país a tancar les inscripcions fins al divendres a les 11 hores perquè la jornada sigui un nou èxit a ulls del món.

Les inscripcions a la Via Lliure, sigui a títol individual o en grup, cal fer-les al portal web www.via.assemblea.cat. Cal omplir un formulari i escollir el tram de la via que es voldrà ocupar durant la jornada festiva. Els organitzadors expliquen a la web tot el que cal saber per arribar al punt escollit, així com les diferents accions que es duran a terme durant la posada en escena de la Via Lliure.
Segons l’ANC i Òmnium, aquest divendres 11 de setembre el poble català encara la mobilització més important de la seva història. És per això que volen «omplir la Meridiana formant un immens mosaic blanc que es dotarà de color, símbol del país nou que Catalunya ha de construir entre tots a partir del 27 de setembre, on tot comença».