Les «sirenes» de Tarragona, a la portada del ‘Wall Street Journal’

L’escola de sirenes i tritons, Sirenas Mediterranean Academy, ha centrat un reportatge d’un dels principals diaris dels Estats Units

Per . Actualitzat el

El  passat divendres 28 d’agost, Sirenas Mediterranean Academy, la primera acadèmia de sirenes i tritons del Mediterrani nascuda a Tarragona, va ser portada al ‘Wall Street Journal’, el diari més gran dels Estats Units amb dos milions i mig de còpies, amb un èmfasi especial en notícies de negocis i economia.

Matthew Moffet, corresponsal a la península del WSJ, va visitar l’acadèmia en dos viatges durant el mes d’agost, en els quals va entrevistar els creadors de l’acadèmia, Susana Seuma i Alejandro Rodríguez, i va recollir les impressions dels participants en l’experiència del bateig de sirena i tritó.

El reportatge del Wall Street Journal se centrava principalment en el boom que està fent renéixer l’interès per les sirenes i per les noves iniciatives empresarials que estan sorgint a tot el món: els Estats Units, Canadà, Austràlia i Tarragona.

Agafant com a fil conductor principal de l’article l’acadèmia de sirenes i tritons de Tarragona i amb el titular Mermaid School’ makes splash in Spain, s’explica com va néixer la iniciativa i també narra la història d’una nena que ve expressament amb la seva família des de Turquia per viure aquesta experiència, i la d’un participant maculí, en aquest cas un tritó, de 70 anys aficionat als esports marins, que també va venir a realitzar aquesta activitat.

D’altra banda, l’edició europea del Wall Street Journal del passat dilluns 31 d’agost també va reproduir el reportatge centrat en aquesta empresa tarragonina.