L’Ajuntament se suma a l’ajuda als refugiats

Destinarà més de 40 mil euros a l’atenció de les persones que fugen del conflicte a Síria

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona, a proposta de la Conselleria de Cooperació i amb el vistiplau del Consell Municipal de Cooperació, ha concedit una subvenció a l’Associació Comitè Català per als Refugiats, Catalunya amb ACNUR de 41.275,5€. L’ajut es destinarà a l’atenció de les persones refugiades pel conflicte a Síria.

La consellera de Cooperació, Ivana Martínez, ha explicat: “des de la Conselleria i el Consell de Cooperació considerem que és prioritària l’atenció a les persones refugiades pel conflicte a Síria, que ja superen els 4 milions de persones, i que es troben en una situació prolongada de sofriment i vulnerabilitat. Per això, hem acordat atorgar aquest ajut a l’Alt Comissionat de les Nacions Unides, organisme que té el mandat de protegir les persones en situació de refugi i desplaçament”. L’acord per atorgar la subvenció passarà pel proper consell plenari del 28 de setembre.

La consellera també ha explicat que: “Tarragona se sumarà a la Xarxa de Ciutats – Refugi proposada des de l’Ajuntament de Barcelona i que impulsarà accions per millorar l’acollida de persones que cerquen asil”.