El COFT acull l’exposició ‘…tot depèn de la dosi. Estris i aparells per a l’administració de medicaments’

Per . Actualitzat el

El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT) disposa d’una nova exposició del fons de la Fundació Concordia Farmacéutica: “…tot depèn de la dosi. Estris i aparells per a l’administració de medicaments”. «En aquesta mostra es presenten diferents estris i aparells que han servit al llarg dels anys per administrar diferents medicaments i que, malgrat les transformacions que el progrés de la tècnica hi ha anat introduint, alguns encara són eficaços i imprescindibles auxiliars en l’administració dels medicaments avui», exposa Maria Jesús Gallart, comissària de l’exposició i membre del COFT.

Aquesta exposició, elements de la qual han estat cedits al COFT per la Fundació Concòrdia Farmacèutica, està oberta a tothom que la vulgui visitar a la seu del mateix col·legi a Tarragona (Carrer Enric d’Ossó, 1) fins al 30 de novembre de 2015.

Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració, establerta l’any 2010, pel COFT amb la Fundació Concòrdia Farmacèutica (FCF), una entitat que persegueix dues finalitats: salvaguardar el patrimoni farmacèutic i donar-lo a conèixer, impulsant la divulgació de la  història de la farmàcia i el medicament.