El Casal d’Estiu Xic’s celebra la festa final després de quatre quinzenes d’activitats

Per . Actualitzat el

El Casal d’Estiu Xic’s ha celebrat la festa de cloenda després d’un estiu ple d’activitats. Al llarg d’aquest estiu els nens i nenes, de la mà dels monitors de la Fundació Pere Tarrés, han dut a terme múltiples activitats com ara fer sortides a la platja i a la piscina; gaudir dels inflables a la platja; sortides amb bicicleta; classes d’educació vial; veure pel·lícules de cinema infantil; participar en gimcanes dins del casal i del mercat municipal; passar una jornada a Bosc Aventura, entre un llarg etcètera. La Fundació Pere Tarrés, qui gestiona el casal municipal, ha contractat fins a 15 monitors per fer front a tots els grups d’infants que han estat gaudint de l’oferta del casal Xic’s.