El Nàstic remunta i guanya a Tenerife

Els granes sumen la primera victòria de la temporada

Per . Actualitzat el

Remuntada a l’Heliodoro Rodríguez López que dóna la primera victòria per al conjunt de Vicente Moreno en la present Liga Adelante. Els locals s’han avançat amb el gol de Lozano; Pablo Marí ha posat la igualada, i Jean Luc Assoubre amb una bona rematada de cap ha tancat el resultat favorable per als tarragonins.

El conjunt grana ha arribat a l’illa en busca dels tres primers punts de la temporada 2015-2016. El viatge a Tenerife és el primer desplaçament dels vint-i-un que haurà d’afrontar aquesta temporada el Nàstic en competició lliguera. La primera part de joc no ha comptat amb ocasions clares de gol en cap de les dues porteries. La primera aproximació grana ha estat un xut de David Rocha que ha sortit desviat de la porteria visitant. La possessió de l’esfèric era totalment per als homes de Vicente Moreno, que pressionaven a camp rival sense deixar sortir en pilota controlada al CD Tenerife. Els locals ho han intentat mitjançant dos xuts, un des de dintre de l’àrea i una altre des de la frontal, que no han comportat perill per a Manolo Reina. Tots dos conjunts s’han mostrat molt de respecte en els primers 45 minuts i el marcador no ha variat.

A la segona meitat, Vicente Moreno ha introduït un canvi. Fali ha substituït a Tejera. I el en minut 49, Lozano ha superat a Reina per dalt i ha posat l’avantatge per CD Tenerife. Dos minuts després, el porter de Villanueva del Trabuco ha enviat una pilota enverinada a córner. Al minut 56, ha arribat el segon canvi del Nàstic ha estat el de Emaná, que ha accedit al terreny de joc al lloc de Mossa. Cinc minuts després, Ferran Giner ha esvaït una jugada de perill que hauria pogut suposar el segon gol. L’extrem valencià ha pogut enviar la pilota a córner, just quan Lozano anava a rematar sol davant Manolo Reina. Al minut 65 ha estat Rocha el que s’ha tret un xut potent que ha sortit a córner després de topar amb un defensa. A la jugada següent ha arribat la igualada. Després del servei de cantonada, la pilota ha arribat a Pablo Marí, que des de dintre de l’àrea ha rematat de primeres i ha enviat l’esfèric al fons de la xarxa. Al minut 79 ho ha intentat Vitolo amb un xut des de fora l’àrea que s’ha perdut per línia de fons. Mentre que al minut 85 ha arribat el gol de la victòria grana. Ferran Giner ha centrat des de la banda esquerra de l’atac tarragoní i Jean Luc ha arribat des de segona línia per creuar la pilota amb una bona rematada de cap. El gol de l’ivorià ha suposat un nou gol en els últims minuts del tram final de partit, tal i com va passar en l’enfrontament de la primera jornada davant l’Albacete Balompié. En els últims cinc minuts de temps reglamentari restants, més els dos minuts de temps extra, el Nàstic ha controlat el tempo del partit i ha sumat els tres primers punts de la present temporada.

Els de Vicente Moreno buscaran la setmana vinent la primera victòria al Nou Estadi. El rival serà el Girona FC. El matx es disputarà el dissabte 5 a les 17.00 hores.

Alineacions

CD Tenerife: Dani H, Germán S, Cristian García, Vitolo, Pedro, Lozano (Cristo, 66′), Suso N. T (Aurtenetxe, 77′), Carlos Ruiz, Aitor Sanz, Abel (Omar, 46’) i Raúl Cámara.

Nàstic: Reina, Gerard V, Xavi Molina, P. Marí, Mossa (Emaná, 56’), D. Rocha, Tejera (Fali, 46’), J. Assoubre, Ferran GP, Rayco i A. de Groot.

Gols

1-0, Lozano (48’); 1-1, Pablo Marí (65’); 1-2, J. Assoubre (85’).

Targetes grogues

Mossa (27’), David Rocha (32’), Sergio Tejera (34’), Aitor Sanz (52’), Cristian García (71’), Germán S. (72’), Carlos Ruiz (90’) i Raúl Cámara (90’).

Àrbitre

José Luis Munuera Montero