El Port rep el cinquè creuer de la temporada

El creuer Horizon torna per segona vegada a Tarragona i atracarà aquest diumenge

Per . Actualitzat el

El creuer Horizon de la companyia Pullmantur, visita aquest diumenge Tarragona. El vaixell, que ja va visitar el Port l’agost de l’any passat, atracarà a les 11.30h del matí a la terminal de creuers del Port de Tarragona, ubicada al dic de Llevant, amb 1.828 passatgers a bord i de nacionalitat majoritàriament francesa. L’Horizon arribarà a Tarragona procedent del port d’Almeria i salparà a la tarda del mateix diumenge cap a Marsella.
Tarragona Cruise Port Cosa Daurada està recollint els fruïts de l’estratègia iniciada, ara fa tres anys, i es consolida com una destinació exclusiva i de destí de creuers a nivell internacional al Mediterrani. Enguany ja són 5.000 els creueristes que han visitat la destinació Tarragona Cruise Port Costa Daurada, i amb l’arribada de l’Horizon la xifra augmenta fins a gairebé 7.000.

Els passatgers que han contractat activitats programades visitaran Tarragona; Montblanc i Poblet; i la visita a un celler. La resta que no han contractat excursions podran visitar el territori de manera lliure. Al matí, a peu de moll, s’oferirà als creueristes una degustació de vermut, per tal de donar a conèixer productes locals; i a la tarda està prevista una mostra de castells a la mateixa terminal de creuers, a càrrec de la Colla Xiquets del Serrallo.

El creuer Horizon navega sota bandera de Malta, té una eslora de 208 m, una mànega de 29 m, i un calat màxim de 7,7 m.

Trànsit passeig de l’Escullera

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera, és per aquest motiu que des de la nit de dissabte a les 00.01 i durant tot el diumenge, els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera. Per motius de seguretat dels propis vianants no estarà permès l’accés a patinadors ni ciclistes.

El carril de pas de vehicles rodats, estarà senyalitzat amb cons i estarà prohibit envair aquest espai.