Els Tarraconins organitzen la seva primera festa solidària

Els beneficis es destinaran a material educatiu per als Centres Oberts d’Infància i Adolescència de Tarragona

Per . Actualitzat el

La Nineta, l’Ivori, el Wanda i tot l’equip del Club dels Tarraconins preparen la primera festa solidària del Club dels Tarraconins amb la col·laboració d’Aquopolis Costa Daurada. Aquesta festa tindrà lloc el pròxim diumenge 13 de setembre, al parc aquàtic Aquopolis Costa Daurada, d’11 a 18 h.

El cost de l’entrada serà de 12,90€ (preu reduït), tant per a adults com per a infants i es podrà adquirir el mateix dia 13 a les taquilles del parc, fins a exhaurir existències. Els beneficis econòmics d’aquesta jornada solidària serviran per recollir fons per a la compra de material educatiu per als infants dels Centres Oberts d’Infància i Adolescència de Tarragona.

Els Centres Oberts són serveis preventius fora de l’horari d’escolarització obligatòria. S’adrecen a infants i adolescents de 0 a 16 anys, així com a les seves famílies amb la finalitat de donar suport, estimular i potenciar l’estructuració de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i d’esbarjo, així com compensar deficiències socioeducatives d’aquests infants i adolescents.

Aquesta festa solidària familiar comptarà amb diferents actuacions i espectacles itinerants per tot el parc que amenitzaran la jornada durant tot el dia. A més a més, també hi haurà la visita de la Nineta i l’Ivori, que no es volen perdre aquest nou esdeveniment del Club dels Tarraconins

La primera festa solidària del Club dels Tarraconins arriba quan el Club ja compta amb 12.000 socis.

Es tracta d’un nou esdeveniment, ubicat dins el calendari del Club dels Tarraconins, que segueix la línia de treball i filosofia de les activitats que es proposen durant la resta de l’any. En aquest cas, l’Aquopolis es convertirà en un espai per gaudir en família, però aquest cop, de forma solidària, tot preservant els valors que impulsa el Club.