Rosendo actuarà a Tarragona el novembre

El rocker madrileny arribarà a la TAP en plena recta final de la seva exitosa gira ‘Mentira me parece’

Per . Actualitzat el

Rosendo, el mite del rock urbà estatal, actuarà el proper 28 de novembre a la Tarraco Arena Plaça (TAP) dins de la recta final de la seva exitosa gira ‘Mentira me parece’. Produccions Zero, la productora d’esdeveniments musicals de la Sala Zero de Tarragona, inicia d’aquesta manera la seva col·laboració amb la TAP amb l’objectiu d’enfortir l’oferta musical a la ciutat, més enllà de la rica programació de concerts que ofereix cada cap de setmana a la sala del carrer Sant Magí.

Amb més de 40 anys de carrera i 30 discos a les seves esquenes, tot incloent 7 amb les mítiques formacions Ñu i Leño, Rosendo es presenta en ple estat de forma i, com sempre, amb un discurs irònic i molt sensible als problemes de la societat que el fan esdevenir una veu independent que es fa escoltar.

L’esperat concert, que comptarà també amb la participació dels locals Maneras de Vivir (banda tribut a Leño), ja té les entrades anticipades a la venda al preu de 25 euros, mitjançant la xarxa de Ticketmaster i els establiments Carrefour i Viajes Halcón. També poden adquirir-se als centres d’El Corte Inglés de tot l’Estat i, a nivell local, a les botigues Discos Shiva, Discos Arsis, Discos Qui’k i Discos Spook, així com a les pròpies guixetes de la TAP i a la Sala Zero.