Els venedors del Mercat Central repartiran 4.000 barrets de les festes

Enguany, per primer cop, n’hi ha d’infantils

Per . Actualitzat el

La consellera de Relacions Ciutadanes i presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, i la presidenta de l’Associació de Venedors del Mercat Central, Maria Virgili, han presentat aquest migdia el barret de les Festes de Santa Tecla 2015.

El barret té un cost de 5 euros, preu que es pot rebaixar amb vals de descompte en comprar al Mercat. Se n’ha fet una tirada de 4.000 exemplars, 1.500 dels quals seran de festa per adults, 1.500 de palla i, per primer cop, han tret 1.000 unitats d’infantils.

La consellera de Relacions Ciutadanes i presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, ha destacat “la iniciativa que tenen cada any els venedors del Mercat, que enguany a més presenten una exposició de 40 cartells antics de les festes de Sant Magí i Santa Tecla que decoren els passadissos del Mercat Central”. Es tracta d’una mostra cedida per la Biblioteca-Hemeroteca Municipal i que recull els cartells dels períodes compresos entre 1927 i 1976.

Per la seva part, la presidenta de l’Associació de Venedors, Maria Virgili, ha explicat que “a partir de l’1 de setembre i fins el 22, les parades adherides a la promoció donaran punts de descompte per les seves compres aconseguint productes del marxandatge de festes a millor preu”.