S’obren les subvencions per a llibres i material escolar

Van adreçades a infants, adolescents de segon cicle d’educació infantil, de primària, secundària i batxillerat

Per . Actualitzat el

La regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Salou un any més enceta unes ajudes per a alleugerir l’impacte de la tornada a l’escola. Aquests ajuts públics van adreçats als nens que cursen educació infantil, primària, secundària i batxillerat. Es per això que la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Salou ha aprovat les bases reguladores i la convocatòria per a la concessió d’ajuts per a llibres i material escolar per al curs 2015-2016.

La regidora d’ensenyament, Julia Gómez, explicava que “amb l’objecte de pal·liar l’impacte de la crisi econòmica en l’entorn escolar, i molt especialment quan aquesta pot tenir conseqüències a mig i llarg termini en el desenvolupament formatiu i personal dels infants de les famílies en situació de vulnerabilitat, es proposa una línia d’ajuts destinats a les famílies per a llibres i material escolar”.

L’import que es destinarà a l’atorgament dels ajuts previstos en aquesta convocatòria serà de 16.400€. Les sol·licituds s’hauran de presentar al Registre General de l’Ajuntament, Oficina OAC, mitjançant l’imprès normalitzat disponible en aquestes oficines i a la pàgina web municipal. El termini de presentació de les sol·licituds és de l’1 de setembre al 6 d’octubre de 2015.

L’import dels ajuts serà de 25,75€ per alumne a Educació Infantil, 71,25€ per alumne a Primària, 110€ per alumne a Secundària i 87,50€ per alumnes de Batxillerat.