Stromboli Jazz Band obre les Nits al Castell de Calafell

Bossa Nova Project, Psallite i Trio Bonanova també actuaran al cicle musical

Per . Actualitzat el

Dissabte, 22 d’agost, a les 22.30h., l’ actuació de “Stromboli Jazz Band” obre el cicle musical de les Nits al Castell de Calafell.

Stromboli Jazz Band és un grup de jazz popular, dixieland, swing i altres músiques, integrat per músics professionals del Cap de Tarragona, que tenen un àmplia formació i experiència en aquest àmbit.

Des de la seva presentació, al febrer de 2012, han participat al Festival Jazz a l’Estudi i al Festival Creart de Tarragona, al Festival Internacional de Dixieland de Tarragona i al Festival Cava Jazz de Guardiola de Font Rubí entre d’altres.

Les entrades per al concert tenen un cost de 6 euros i es poden adquirir anticipadament o el mateix dia al Castell de la Santa Creu (c/de les Penyes, s/n telèfon 977 690081).

El cicle Nits al Castell ofereix cada dissabte, des del 22 d’agost fins l’10 de setembre un concert de jazz, gospel o lírica en un marc incomparable: el Castell de la Santa Creu de Calafell.

Aquest cicle comptarà amb les actuacions de: Bossa Nova Project, Psallite i Trio Bonanova que clourà el cicle el proper 10 de setembre, 22h, dins dels actes de la Diada Nacional de Catalunya.