El pregó d’en Quimet Sans donarà el tret de sortida a la Festa Major

Els actes s’allargaran fins el 26 d’agost

Per . Actualitzat el

Aquest divendres 21 d’agost comença la Festa Major de l’Arboç amb el pregó de l’arbocenc Joaquim Sans i Sans, conegut com el “Quimet”, un home que porta tota una vida duent l’Arboç i la seva Festa Major al cor, i que als seus 80 anys continua col·laborant-hi amb la colla castellera dels “Minyons de l’Arboç”.

En la Festa Major de l’Arboç 2015 els actes més tradicionals es combinen en perfecte harmonia amb d’altres més moderns i innovadors que es pretén que siguin un èxit de públic. Les tradicionals i espectaculars cercaviles, l’exhibició castellera i La Carretillada son el contrapunt a actes com l’Empalmada, aquest any amb Tour dels 40 Principals, o les activitats esportives que aquest any agafen protagonisme amb l’organització de tornejos de basquet 3×3, futbol de carrer 3×3, ping pong, billar de caramboles i bitlles catalanes. Balls, activitats infantils i per a la tercera edat, tallers, sardanes, concerts, etc. acaben de configurar un programa de Festa Major ric, variat i per a totes les edats.

Tot plegat, un esdeveniment únic i d’assistència obligada per totes aquelles persones amants de les jornades festives intenses i carregades de grans i inoblidables moments. El programa de la Festa Major de l’Arboç 2015 pot consultar-se a la plana web de l’Ajuntament de l’Arboç www.arbocenc.cat. Totes les novetats sobre la Festa Major es publiquen al perfil de facebook de l’Ajuntament de l’Arboç.