El Highland acull la Sindriada més polèmica

Crítiques pel trasllat de l’acte festiu a un local privat

Per . Actualitzat el

Si ahir a la nit la xarxa s’omplia de crítiques pel trasllat de la Sindriada de la plaça de les Cols al pub Highland, avui el grup municipal de C’s ja ha emès un comunicat demanant explicacions al consistori.

Tot i que no s’han produït ruixats fins ben entrada la matinada, l’Ajuntament de Tarragona va enviar un comunicat ahir abans de les set de la tarda anunciant que «a causa de les previsions meteorològiques que hi ha amb vista a aquesta nit i per tal de garantir la realització de les activitats, els organitzadors de la Sindriada i de la revetlla de la Sindriada, que tindran lloc a les 22.25 i 22.30 h respectivament, han decidit traslladar els dos actes al pub Highland. L’entrada al recinte serà gratuïta però estarà limitada a l’aforament de la sala».

Aquest trasllat va generar crítiques a les xarxes socials i el grup municipal de C’s ja ha demanat explicacions a l’equip de Govern. El seu portaveu, Ruben Viñuales, considera que «encara que es pugui traslladar la celebració a causa de condicions meteorològiques adverses, és inassumible que se celebri en un bar privat». De la mateixa manera, el portaveu ha expressat que «existeixen llocs públics de tots els ciutadans tarragonins que poden acollir aquesta celebració perfectament» i ha afegit que «el consistori haurà de justificar el perquè de la mesura» donat que «es desconeixen els criteris objectius del trasllat al Highland i no a un altre local».

Cal recordar però que la Sindriada és un esdeveniment que des de fa uns anys està organitzat per entitats privades. Enguany, per exemple, l’organització ha anat a càrrec de Viñolas El Feriante amb la col·laboració de l’empresa d’Almería Sandía Fashion.