L’Ajuntament es personarà com a acusació particular pels desperfectes l’11 d’agost

La Policia Local està treballant en aquests moments en la identificació dels autors dels fets

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Salou es personarà com a acusació particular contra els causants dels danys del dimarts passat en una manifestació violenta protagonitzada pel col·lectiu senegalès a la zona de la plaça de Sant Jordi i carrer Barcelona i que va ocasionar fins a 9.000 euros en desperfectes. Aquest matí, l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha ordenat als serveis jurídics municipals que tramitin l’expedient perquè l’Ajuntament es personi en la causa i designi advocat.

L’alcalde ha assegurat que “no permetrem que quedin impunes aquests fets. Els actes violents han de tenir conseqüències i s’ha de fer caure tot el pes de la llei; perquè en una societat democràtica no es pot tolerar cap acte d’aquesta virulència. Ningú es pot prendre la justícia per la seva mà”. Aquesta actitud violenta -per Granados- mereix “una condemna civil i penal i que s’apliqui la llei d’estrangeria als que estiguin en una situació irregular i que s’incoï un expedient d’expulsió; i aquells que tinguin permís de residència, que els hi constin els antecedents penals als efectes de la renovació i sigui denegada si s’escau”.

Granados considera que ens trobem davant un fenomen d’agressió gratuïta, sense sentit, i “davant d’aquestes actituds hem de reaccionar”. La Policia Local de Salou està col·laborant estretament en les diligències per tal d’identificar els autors dels aldarulls que van ocasionar les quantioses destrosses.