‘Amaluna’ s’acomiada de PortAventura

Més de 110.000 espectadors han pogut gaudir del nou espectacle del Cirque du Soleil

Per . Actualitzat el

El pròxim diumenge 23 d’agost tindrà lloc la darrera funció del nou espectacle del Cirque du Soleil a PortAventura, Amaluna, que posteriorment posarà rumb a Bèlgica per instal·lar-se a Brussel·les en les pròximes setmanes.

Després de la seva gira per North American tour i l’inici del tour europeu a Madrid, la companyia de circ va establir per segon any consecutiu la seva base d’estiu al resort de vacances per presentar el seu nou xou Amaluna, dedicat aquest cop a la feminitat i la fortalesa de la dona.

Després de gairebé dos mesos des que se celebrés l’esdeveniment de première d’aquesta segona i última etapa a Espanya, l’espectacular carpa blanca instal·lada dins de PortAventura ha vist passar a milers d’espectadors procedents de tot arreu, així com autoritats, celebrities i mitjans de comunicació que no han volgut perdre l’espectacle.

L’èxit de la producció ha estat fruit del treball dels 46 artistes de 13 nacionalitats diferents de Amaluna, la 33a creació de la companyia, que ha estat concebuda com un homenatge a la feina ia la veu de les dones. Escrit i dirigit per la guanyadora d’un Premi Tony i recentment nomenada pel Times Magazine com un dels personatges més influents de 2014, Diane Paulus, Amaluna és la primera producció de Cirque du Soleil l’elenc està format en la seva gran majoria per dones i en el qual tant músics com cantants són dones.

Franck Hanselman, Company Manager de Amaluna, ha volgut agrair als més de 110.000 espectadors seu pas per Amaluna: “ens anem de PortAventura amb un molt bon gust de boca, l’acollida del públic ha estat increïblement positiva i veure la gent gaudir tant és sens dubte la millor recompensa que podíem tenir “.

Per la seva banda Luis Herault, director general de PortAventura, ha subratllat que: “per a nosaltres és un orgull poder col·laborar amb una gran marca com Cirque du Soleil, amb gran prestigi a tot el món. El nostre compromís és oferir als nostres clients la millor oferta d’espectacles perquè la seva estada sigui d’allò més completa i l’èxit d’aquest espectacle ha estat prova d’això “.