Tres persones detingudes acusades de cultiu i tràfic de marihuana

La plantació ocupava més de 100 metres quadrats, estava camuflada en els baixos de l’habitatge i s’accedia per un fals armari

Per . Actualitzat el

La Guardia Civil de Tarragona en col·laboració amb la Policia Local de Calafell, han desmantellat una plantació tipus indoor amb més de tres-centes cinquanta plantes de marihuana en un habitatge situat en aquesta localitat, detenint a tres persones encarregades del cultiu, producció i distribució de la substància.

La investigació va començar durant el mes de juny, gràcies a la col·laboració ciutadana que aportava informació relacionada amb l’apreciació d’olors característics que desprèn aquest tipus de plantes en un habitatge unifamiliar de Calafell.

Arran d’aquesta informació i de les investigacions dutes a terme per Guàrdia Civil i Policia Local de Calafell, es va poder ubicar tant a les persones responsables del narcotràfic, com el domicili on pel que sembla es podrien conrear i elaborar substàncies estupefaents, arribant a la conclusió que paral·lelament aquest grup també realitzava la venda en grans quantitats a persones de la localitat.

Sobre les 08’00 hores d’ahir es va establir un dispositiu compost per Guàrdia Civil i Policia Local de Calafell a fi d’explotar la informació aconseguida en la investigació, un cop obtingut el corresponent manament d’entrada i registre de l’autoritat judicial, procedint en aquest instant a la detenció d’una persona per un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric. Durant el matí d’ahir es va poder detenir dues persones més relacionades amb l’operació a què se li imputen els mateixos delictes.

Els detinguts eren experts en el cultiu intensiu i manipulació genètica del cànnabis, comptaven amb diversa maquinària i utensilis amb el que tenien una enorme capacitat de producció.

L’operació ha permès desmantellar una plantació “Indoor” amb 390 plantes de marihuana en la primera fase de creixement i 1.200 grams de marihuana seca per a la seva distribució, 1 pistola detonadora amb munició, així com material per al cultiu, acceleració del procés de producció i venda de la substància.

Els detinguts, una dona brasilera de 33 anys i dos homes espanyols de 25 i 35 anys d’edat i veïns de Calafell han estat posats a disposició del Jutjat d’Instrucció número 3 del Vendrell.