Més de 200 persones participen a «L’Arboç es mou!»

L’Ajuntament de l’Arboç ha realitzat un balanç molt positiu del programa d’activitats esportives solidaries

Per . Actualitzat el

Aquesta campanya, impulsada per la regidoria de Joventut, Esports i Lleure, ha tingut una durada de quatre setmanes, del 13 de juliol al 7 d’agost de 2015 i ha inclòs activitats com pàdel adaptat, bàdminton, ioga, jocs populars i activitats lúdico esportives infantils, iniciació al running, basquet 3×3, caminades, sortides amb BTT i zumba infantil.

Pel que respecta al vessant esportiu, han estat més de 200 les persones que s’han inscrit a alguna de les múltiples activitats ofertades. A aquest èxit de participació cal sumar-hi els més de 300 litres d’oli d’oliva que els participants han aportat solidàriament per a cada activitat a la qual s’han inscrit. L’oli d’oliva recaptat anirà destinat a Càritas i al Menjador Social de L’Arboç.

El consistori arbocenc mostra la seva satisfacció per l’èxit assolit, especialment en les activitats infantils, i agraeix a tots els participants els compromís mostrat amb la pràctica de l’esport, la vida saludable i la solidaritat.

«L’Arboç es mou!» és un programa que ha estat promogut, creat i organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració del Pla de Barris impulsat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.