Els Magins i Magines es donen cita al Parc Central

L’acte es durà a terme el pròxim divendres a dos quarts de set de la tarda

Per . Actualitzat el

Novament, per sisè any, Parc Central en col∙laboració amb l’Ajuntament de Tarragona, organitza una Trobada amb els tarragonins que porten el nom del patró de la ciutat, Magí o Magina, dins els actes de la Festa Major petita, que comencen aquesta mateixa setmana.
La Trobada de Magins tindrà lloc el proper divendres 14 d’agost a les 18.30h. En aquesta ocasió, l’acte tindrà lloc al local que està situat davant l’estand All Cell, de la planta carrer (entrada Viena).
L’acte comptarà amb la presència de la Sra. Elvira Ferrando, delegada de Relacions Ciutadanes i Universitats, que ho farà en nom i representació de l’Alcalde de Tarragona i, del Sr. Miguel Ángel González, gerent de Parc Central.
El centre comercial ha preparat una tarda en la qual els protagonistes seran els Magins i Magines, amb les seves famílies, que avançaran uns dies la celebració de la seva onomàstica a Parc Central, amb un berenar i un obsequi. El centre comercial vol repetir l’èxit de la convocatòria de l’any passat que va acollir 38 Magins i 2 Magines de Tarragona, que amb les seves famílies van reunir més de d’un centenar de persones.
Tots els ciutadans de Tarragona que es diguin Magí o Magina, amb la seva família, poden participar d’aquesta festa. Només cal inscriure’s a través de les adreces de correu electrònic atencionalcliente@ccparccentral.com o al telèfon 977 228 797 del Servei d’Atenció al Client (SAC) de Parc Central.