Èxit dels II Internacionals Tarragona 2017 de vòlei platja

Més de 1.000 persones han seguit l’última jornada del torneig

Per . Actualitzat el

Lía Merteki i Carmen Martínez en categoria femenina i els germans Monfort en la masculina s’han proclamat guanyadors dels II Internacionals Tarragona 2017 del Madison Beach Volley Tour que s’ha disputat a la platja Arrabassada del 6 al 9 d’agost. Més de 1000 persones han omplert les grades de la pista central del torneig aquest diumenge per presenciar en directe el desenllaç del campionat.

Tie-break a les dues finals

La final femenina dels II Internacionals Tarragona ha enfrontat a les dues millors parelles del campionat: la parella hispano-grega Lía Merteki-Carmen Martínez i les catalanes Clara Martínez-Marta García. Després d’un emocionant tercer set la parella Merteki-Martínez s’han emportat la victòria a Tarragona per 2-1 (21-16, 16-21 i 15-13).

Pel que fa la final masculina, els germans Monfort han derrotat també en tres sets a Raúl Mesa y Curro Menéndez (21-18, 16-21 i 16-14). Després de guanyar el primer set, els germans valencians han caigut en el segon set per acabar emportant-se finalment el campionat en un tercer set molt ajustat (16-14).