Ferran Torres renova pel CBT

Amb el pivot ja són quatre els jugadors que s’asseguren la continuïtat amb l’equip tarragoní

Per . Actualitzat el

El Club Bàsquet Tarragona i Ferran Torres han arribat a un acord per renovar una temporada més l’acord que vincula al pivot amb l’entitat tarragonina. Després de la renovació de Fernando Boada, Dani Martínez i David Fernández, Ferran Torres es converteix en el quart jugador que el CBT aconsegueix renovar de la plantilla de l’any anterior. En aquest cas, les negociacions no han estat fàcils, ja que el jugador tenia altres ofertes que es compaginaven millor amb la seva activitat professional, però finalment s’ha decantat pel CBT.  Ferran Torres va arribar al club en la temporada 2006/2007, en els seus primers anys, encara amb fitxa en els equips filials del club ja va disputar minuts amb la primera plantilla, en aquells dies en LEB Or. Després del descens a Plata Ferran es va convertir en un jugador important en la primera plantilla del club i va ajudar a la tornada a Or. El pivot va abandonar el CBT per jugar en altres equips de la província, i va retornar a l’entitat blava després del descens econòmic a EBA on es va convertir en un dels pilars fonamentals de l’equip. L’any passat, en la tornada al bàsquet professional, Ferran Torres va signar una mitjana de 9,8 punts per partit i 4,9 rebots en els 20 partits que va jugar, malgrat les lesions va ser una de les referències interiors de l’equip que va aconseguir la permanència.

Berni Álvarez fa una valoració molt positiva d’aquesta renovació, “Ferran és un jugador bàsic per a l’estructura de joc i per al vestuari”, l’entrenador ha deixat clar el compromís del jugador amb el club “ell fa un esforç enorme per quedar-se, perquè podria estar més tranquil en un altre lloc, però entén que el club li necessita”, va recordar que l’any passat “va tenir mala sort amb les lesions, i per això té ganes de fer un bon any”. Finalment, el tècnic també va destacar que “si no té problemes de lesions, està a un nivell alt de la lliga. Per a nosaltres és una gran notícia que pugui estar amb nosaltres”