Cop al tràfic de drogues a Campclar i el Pilar

S’han detingut a quatre persones després de registrar tres domicilis

Per . Actualitzat el

Un operatiu conjunt de la Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana de Tarragona ha realitzat tres registres a domicilis en dos barris de Tarragona, detenint a quatre persones i intervenint 450 grams d’heroïna, 620 grams de haixix i 53 grams de cocaïna així com útils per a la seva cort, pesatge i distribució.

Gràcies a la col·laboració ciutadana es va tenir coneixement que en determinats domicilis de dos barris de Tarragona es podria estar traficant amb substàncies estupefaents pel que es va procedir a iniciar una investigació dels domicilis, les persones que els habitaven i les que els concorrien.

Fruit de les investigacions, que han durat dos mesos, en el matí del dia d’avui, i amb els corresponents actes d’entrada i registre, s’ha procedit a l’entrada en tres domicilis: dos a al barri de Campclar i un altre a el del Pilar.

Donant com a resultat la van localitzar de 450 grams d’heroïna, 620 grams de haixix i 53 de cocaïna, així com dues navalles, bàscules per al pesat i bosses per a la seva distribució, 840 euros en efectiu i intervenint un vehicle. També han estat intervinguts dues navalles i una pistola de descàrregues elèctriques.

Com a conseqüència d’aquestes actuacions s’ha procedit a la detenció de dos ciutadans marroquins i dos espanyols als quals se’ls imputen els delictes de tràfic de drogues i pertinença a organització criminal, i al líder de l’organització la tinença il·lícita d’armes i amenaces.

Els detinguts juntament amb els efectes intervinguts i diligències instruïdes seran posats a disposició del Jutjat d’instrucció número 2 dels de Tarragona.

L’operació no es dóna per finalitzada perquè es continuen les investigacions per detenir un home i una dona espanyols que estan presumptament implicats.

Aquesta operació té una gran repercussió social a l’aconseguir eradicar en aquests dos barris aquests punts de venda que generaven la sensació d’inseguretat produïda pels constants moviments de persones que acudien als habitatges per a l’adquisició d’aquestes substàncies.