Comença la festa major d’estiu

Aquest vespre el pregó marcarà el punt de sortida a nou dies d’activitats

Per . Actualitzat el

Després del pregó de festa major que tindrà lloc aquest vespre a partir de les 20,30h al Xalet Torremar, aquest cap de setmana, comencen els actes que ompliran Salou de cultura, música, ball i espectacles fins el proper dissabte 15 d’agost. Així, la capital de la Costa Daurada es vestirà de gala per acollir la ja tradicional Festa Major d’estiu del municipi que aplega centenars de salouencs i curiosos que volen gaudir dels actes programats.

Demà dissabte dia 8 a partir de les 10h, els més petits podran gaudir de les Xic’s Daurades, un espai on hi trobaran els inflables d’aigua més refrescants de l’estiu, ubicats a l’espigó del Moll de les 10 a les 12 del migdia i de les 17 a les 20h. Ja per la tarda, s’inicia un conjunt d’activitats relacionades amb el folklore popular on a partir de les 18.30h a l’espigó del Moll, la Colla Vella dels Xiquets de Valls oferirà una actuació castellera. Tot seguit Ballada de sardanes al mateix indret. Mentrestant, als voltants del monument a Jaume I, s’iniciarà una la cercavila d’elements populars a partir de les 20.30h. Finalment la plaça de les comunitats autònomes acollirà una trobada d’Havaneres amb els grups Port Salou; Xicranda i Les Anxovetes a partir de les 22.30h.

L’endemà diumenge, dia 9, els més petits podran tornar a gaudir de les Xic’s Daurades a l’Espigó del Moll. Ja per la tarda, a partir de les 20.30h, els aficionats a la jota podran gaudir d’un espectacle de Folklore Aragonès a la plaça de les Comunitats Autònomes on l’Associació Cultural Aragonesa de Salou ha convidat el grup Regañon amb Alfredo Val, guanyador del premi extraordinari del certamen oficial de jota de Zaragoza.

Per a més informació sobre la programació i horaris es pot consultar el programa de les Nits Daurades al web www.salou.cat.