Arriba la Shopping night i novetats del Carnaval 2016

Per . Actualitzat el

Aquest dissabte 8 d’agost s’espera la quarta edició de la shopping night cunitenca. Una tarda i nit molt especial pels carrers més antics de Cunit. Des de la tarda podrem veure la decoració especial que rebrà al Boig, Carnestoltes i Reina 2016. Decoració que ja veureu com us deixa sense paraules i a més a més ja donarà pistes sobre la temàtica que portaran a terme els Soñadores, colla organitzadora de Carnestoltes i Reina 2016.

Uns mesos enrere es va decidir per assemblea que Soñadores organitzaria Carnestoltes i Reina del carnaval 2016; seran responsables de donar vida a Cunit amb un fil conductor molt especial. Aquest grup ja té escollits els protagonistes de la propera edició i ja els podreu veure pels carrers acompanyats del famós Boig i la Mega Pubilla donant ambient pels carrers del centre.

Cal afegir una nova col·laboració: Aqualeón es suma al Carnaval Cunit i portaran la seva mascota i descomptes per tothom. Ells ja desitgen fer-se fotos amb el Boig i Cunit content per afegir un nou col·laborador.

Les botigues oferiran bons preus, un ambient únic i amb horari especial fins les 24 hores. Un cop us heu fotografiat amb els protagonistes, sopat i fet algunes compres, podeu participar a la gran festa que prepara el carnaval a la plaça Santiago Russinyol des de les 00.00 hores amb el DJ Eric Lloret.

Podeu compartir les vostres fotos de la tarda i nit al #SNCunit.