Xarim Aresté, dóna el tret de sortida del Cicle de Cantautors de Calafell

Nico Roig, Pau Vallvé i Núria Graham completen el cartell del certamen

Per . Actualitzat el

Xarim Aresté, Nico Roig, Pau Vallvé i Núria Graham conformen el cartell de la 8a edició del Cicle de Cantautors al Museu Casa Barral, que tindrà lloc tots els dijous del mes d’agost, a les 22.30 h.

El cicle s’inicia aquest dijous, 6 d’agost, amb l’actuació de Xarim Aresté que presentarà el seu segon treball en solitari “La Rosada” un disc lluminós, edificat sobre una base austera però sòlida, amb els guarniments justos que reclamava cada cançó. És una obra pensada i construïda en primera persona, que creix amb les aportacions de grans músics amics. Xarim Aresté ha traçat una intensa carrera musical amb una llarga trajectòria al capdavant del grup Very Pomelo i també com a escuder de Maika Makovski, Sanjosex, Pol Fuster i Sopa de Cabra entre d’altes.

El Cicle de Cantautors continuarà amb l’actuació de Nico Roig, el dia 13 d’agost, Pau Vallvé, el 20 d’agost, i tancarà el cicle, Núria Graham, el 27 d’agost.

Les entrades de tots els concerts tenen un preu de 6 euros i es poden adquirir anticipadament en horari d’obertura del Museu.

 

 

antautors_casa_barral_2015-page-001