Intervenen 1.400 productes falsos a la platja Llarga de Roda de Berà

Els productes intervinguts podrien tenir un valor de mercat de 110.000 euros.

Per . Actualitzat el

22 parades inspeccionades, 1.400 productes falsos intervinguts i un detingut per situació irregular és el balanç de l’operació policial que es va dur a terme dimarts passat al mercat de la platja Llarga de Roda de Berà.

En el dispositiu, organitzat per la Guàrdia Civil, hi van participar també el cos de Policia Nacional, els Mossos d’Esquadra, la Policia Local de Roda de Berà i inspectors de treball de Tarragona.

En onze de les parades es van instruir actes d’inspecció per intervenir uns 1.400 productes falsificats, de diferents marques, que es trobaven a la venda i que van ser valorats, segons els perits en 110.000 euros.

A més, es va procedir a la detenció d’un ciutadà subsaharià, per trobar-se en situació irregular a Espanya.

Del total de les 22 parades inspeccionades, els inspectors de treball van denunciar diverses irregularitats a la Seguretat Social.

Aquesta classe d’operacions amb la implicació dels diferents cossos policials, es realitzen per tal de controlar el compliment de la normativa fiscal i laboral i eradicar així les possibles infraccions en diferents punts del territori.