L’Skoda Triathlon Series Tarragona arriba dissabte amb un cartell de luxe

La ciutat s’omplirà amb 1.200 atletes dels quals més del 75% són de fora de la demarcació

Per . Actualitzat el

1.200 inscripcions, unes xifres rècord pel Triatló de Tarragona, que se celebra aquest dissabte a la ciutat i que arriba enguany amb un programa més complet: Triatló Sprint, Triatló Olímpic i Aquatló.

La quarta parada del circuit ŠKODA Triathlon Series, després de Madrid, Castelló i Barcelona, es presenta, un any més, com una cita ineludible de l’estiu per als amants de l’esport de les transicions. Albert Parreño intentarà revalidar el triomf de 2014 però tindrà com a rival el triatleta internacional Nan Oliveras, que acaba d’aconseguir la quarta plaça en l’europeu Sub23 celebrat a Banyoles.

En categoria femenina, Anna Flaquer i la mexicana Juliana Villasanta tornaran a lluitar, com en l’edició anterior, per alçar-se amb la victòria. Al costat d’elles, l’actual campiona d’Espanya de Duatló,
Claudia Luna, també intentarà fer-se seu el triomf. L’austríaca Eva Wutty guanyadora entre d’altres de l’IM Àustria 2015 i Barcelona 2014 serà l’estrella en la distància Sprint.

Triatló per a tots

El Port de Tarragona i la Marina Port Tarraco, seran l’epicentre d’un esdeveniment destinat a promoure l’esport participatiu. Amb les inscripcions esgotades, el Triatló de Tarragona serà l’última
parada del circuit a l’agost, abans d’afrontar els quatre pròxims reptes el mes de setembre.