Los Cabos (Càmping La Siesta), bona cuina marinera

Per . Actualitzat el

Los Cabos és el restaurant de la Siesta Salou Càmping Resort, el qual ha estat reformat entre 2014 i 2015, creant així aquest nou espai de servei en taula, en una zona de jardí amb un servei de barbacoa i terrassa chill-out, al costat de la piscina.

Fins al moment aquest restaurant disposava solament d’un servei self-service però aquest estiu ha volgut ampliar la seva oferta gastronòmica i ha posat al capdavant de la cuina el jove xef Marc Farré, que des de fa 4 anys ja hi treballava com a ajudant.

En aquesta nova singladura que s’inicia amb molta il·lusió i entusiasme per part dels responsables, que tenen en projecte importants reformes de millora i condicionament del restaurant, s’ofereix un cuina mediterrània clàssica, amb plats típics de la zona, entre els quals destaquen els arrossos.

El restaurant té una capacitat per a un centenar de comensals i cal destacar la seva agradable terrassa.

El celler té una vintena de referències de vins i caves, principalment de Catalunya. El vi de la casa és de la Boella, 6 €.

Entre les seves especialitats podem destacar l’amanida La Siesta, 7,50 €; les perles de meló amb pernil i llagostins, 8,75 €; fagottini de formatge i pera, 6,90 €; paella de marisc, 14,50 €; arròs de llamàntol, 17,50 €; bacallà gratinat amb all-i-oli, 13,50 €; botifarra a la catalana, 10,50 €; broqueta de pollastre 11 €; i a l’hora de les postres, pastisseria del xef, 2,50 €; carpaccio de pinya amb coco, 3.50; i crema catalana, 2,50 €.

També ofereix un menú paella, per 14,75 €.