El Port rep el tercer creuer de la temporada

El creuer ‘Thomson Dream’ fa escala a la terminal de creuers del Port Tarragona per segona vegada aquest any

Per . Actualitzat el

El creuer ‘Thomson Dream’ de la companyia Thomson, visita demà divendres Tarragona per segon cop aquest any. El vaixell atracarà a les 7 del matí a la terminal de creuers del Port de Tarragona, ubicada al dic de Llevant, amb 1.506 passatgers a bord. El ‘Thomson Dream’ arribarà a Tarragona procedent del port de Séte (França) i salparà a la tarda del mateix divendres cap a Palma de Mallorca.

Els creueristes que han contractat activitats programades visitaran Tarragona; Montblanc i Poblet; la ruta modernista per Reus i visita a Cambrils; Altafulla; Barcelona; la visita a un celler i PortAventura. La resta de passatgers que no han contractat excursions podran visitar el territori de manera lliure. Al migdia, a peu de moll, s’oferirà als creueristes una degustació de vermut; i a les 17h de la tarda està prevista una mostra de castells a la mateixa terminal de creuers, a càrrec de la Colla Xiquets del Serrallo.

El creuer ‘Thomson Dream’ navega sota bandera de Malta, té una eslora de 243m, una mànega de 29,73m, i un calat màxim de 7m.

Trànsit passeig de l’Escullera

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera, és per aquest motiu que des d’aquesta nit a les 00.01 i durant tot el divendres, els vianants i ciclistes només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera.

El carril de pas de vehicles rodats, estarà senyalitzat amb cons i estarà prohibit envair aquest espai.

Tarragona es consolida com a destí de creuers

Després de tres anys d’intens treball en el marc d’una línia estratègica consolidada per atreure creuers a la ciutat, Tarragona ja s’està posicionant al mapa de creuers i en els programes de les principals navilieres.

Els agents implicats del territori estan treballant junts i coordinats en un grup liderat pel Port de Tarragona i on també hi són presents el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, el Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, la Patronal de Turisme, el Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Reus, la Cambra de Comerç de Tarragona, el Parc Científic i Tecnològic de Turisme de la URV i PortAventura. El compromís d’aquest projecte és posicionar Tarragona i el seu territori, com a nova i atractiva alternativa de creuers a la Mediterrània.