Tot a punt per a la XVIII Fira d’Artesans

Els visitants podran gaudir d’un total de 120 parades d’artesania i atraccions

Per . Actualitzat el

La Fira d’Artesans d’Altafulla, que organitza el Col·lectiu d’Artesans amb la  col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla, arriba enguany a la dissetena edició els dies 13, 14, 15 i 16 d’agost a l’entorn de les Eres del municipi, darrera del castell. L’horari de la mostra és de set del vespre a dotze de la mitjanit. Els visitants podran gaudir d’unes 120 parades d’artesania i atraccions que van des del camp de l’alimentació fins als sectors de la moda i els complements. Es tracta d’una fira compromesa amb l’artesania tradicional i contemporània.

Aquest any, com en les últimes edicions, la fira tindrà una estructura definida quant a la distribució de zones. Així doncs, els carrers i les eres acolliran les parades que ofereixen artesania variada; a la zona sota l’era del Senyor s’ubiquen els artesans d’ofici que ofereixen la demostració del procés d’elaboració dels seus treballs; el carrer Camí de l’Ermita, al costat del museu, i a la gespa de l’era de l’Isidrot, acollirà una variada oferta gastronòmica, i a la gespa sota el castell es gaudirà de l’oferta musical diversa.

Enguany es podran veure les actuacions dels grups Versio.cat, el trio Zapping, el trio Vintage i, per acabar la festa, el concert de gralles que oferirà el Grup de Grallers d’Altafulla.

D’altra banda, i per tal d’ampliar l’oferta ludicomusical, s’ha apostat per adaptar un espai especialment acollidor, sota els pins, per albergar les actuacions musicals del Trio Mahler i del grup de gòspel del Baix Gaià, GG Gospel.

El públic infantil també té el seu espai, per això s’ha adaptat una zona especialment pensada per a ells al Parc del Comunidó on, a banda de poder gaudir de les atraccions que hi haurà instal·lades de manera permanent, podran participar en els contacontes que oferiran les «cuentistes» la Joana Badia i Pepi Miró, així com d’un espectacle de màgia i d’una disco mòbil per al més animats.

També hi participaran els Gegants d’Altafulla, que ballaran al so de la música del Grup de Gallers per tots els carres de la fira.