Notíciestgn tornarà el 2 de setembre amb noves seccions i més continguts

L’il·lustrador Miquel Villalba i el periodista Ricard Checa s’incorporen com a col·laboradors habituals amb espais fixos al setmanari

Per . Actualitzat el

Notíciestgn marxa de vacances durant l’agost, però tornarà al carrer el pròxim dimecres dia 2 de setembre amb novetats importants, amb més continguts i amb nous «fitxatges» que donaran aire fresc al mitjà en el seu sisè aniversari.  La família de Notíciestgn s’ampliarà amb la incorporació, com a col·laboradors externs, de l’incisiu periodista Ricard Checa (responsable del digital La República) i del prestigiós il·lustrador Miquel Villalba (El Chico Triste). Tots dos estrenaran secció fixa al setmanari a partir del primer número de setembre, tot compartint amb els nostres lectors i lectores la seva particular manera d’entendre i explicar l’actualitat local i comarcal.

Miquel Villalba (El Chico Triste), col·laborador del digital tottarragona.cat, del programa Els Matins de  TV3 i de mitjans de referència internacional com ara el diari Le Monde (França), entre altres, publicarà setmanalment a la contraportada de Notíciestgn una tira còmica/satírica que il·lustrarà els temes més punyents de l’actualitat local del moment. Política, societat, economia, cultura, esport… totes les temàtiques seran abordades tard o d’hora per aquest professional de la il·lustració que, de ben segur, no deixarà ningú indiferent amb la seva feina audaç i incisiva.

L’aportació del periodista Ricard Checa la trobarem cada setmana a les pàgines interiors de la publicació. Checa, director del digital La República, antic president del Sindicat de Periodistes de Catalunya a Tarragona i habitual articulista del Notíciestgn, farà el seu particular resum de l’actualitat de la setmana amb un espai fix on ens parlarà de política, de successos, de temes judicials, de periodisme d’investigació, d’informacions confidencials i de curiositats que només un professional inquiet i tenaç com ell pot aconseguir. Checa posarà a més les «notes de la setmana» als protagonistes de l’actualitat informativa i ens aportarà el costat més íntim de les persones del nostre entorn que, per la seva professió, apareixen regularment en els mitjans de comunicació. Checa i Villalba, dues propostes noves de Notíciestgn per a la nova temporada que ve després de l’estiu.

Durant l’estiu ens podeu seguir a les xarxes socials i a la nostra web www.noticiestgn.cat