Prop de 5.000 persones al concert de Fito&Fitipaldis a Salou

Per . Actualitzat el

El passat cap de setmana, Fito & Fitipaldis va omplir el Camp Municipal de Futbol de Salou amb gairebé 5.000 persones que es van apropar fins a la capital de la Costa Daurada per gaudir de la música de l’artista. Fito va presentar la seva segona part de la gira Huyendo conmigo de mi en el marc de les Nits Daurades. L’artista va interpretar cançons del seu últim disc així com grans clàssics que els han fet famosos.

Com ja va passar en la primera part de la gira, Los Zigarros van tornar a ser la banda invitada del tour. Els germans Ovidi i Álvaro Tormo han acompanyat els Fitipaldi en la presentació del seu nou àlbum en directe.

El concert, que va transcórrer sense cap incident, va ser tot un èxit tant pel que fa a l’organització com a l’assistència. El mateix Fito va agrair l’hospitalitat de la capital de la Costa Daurada i va remarcar que es troba molt a gust pel tracte i l’acollida rebuda abans, durant i després del concert.