Moció conjunta dels grups municipals de la Canonja sobre el control de la qualitat de l’aire

PSC, CIU, CUP i PP demanen que el concurs per l’execució de l’estudi es porti a terme durant el 2016

Per . Actualitzat el

Els grups municipals amb representació a l’Ajuntament de la Canonja (PSC, CIU, CUP i PP) han presentat en el Ple Ordinari una moció sobre el control de la qualitat de l’aire al Camp de Tarragona.

En aquest text es ratifica el compromís de l’Ajuntament de la Canonja en contribuir de manera activa al pla de treball de la  taula territorial sobre la qualitat de l’aire i l’impacte de les emissions atmosfèriques procedents de la indústria petroquímica al Camp de Tarragona. També es promourà l’entesa amb els ajuntaments veïns, com Tarragona, Vila-seca i Salou per tal de realitzar conjuntament les accions sobre la qualitat de l’aire. La moció recull que un dels objectius serà avaluar la situació real de la qualitat de l’aire i especialment, la identificació d’aquells compostos contaminants més difícils de controlar. En l’acord signat pels quatre grups municipals es demana al govern de Catalunya que el concurs o concursos per l’execució dels estudis que derivin de les actuacions acordades a la taula territorial sobre la qualitat de l’aire es portin a terme durant l’any 2016.