Les millors parelles del Vòlei Platja estatal es donen cita a Tarragona aquest cap de setmana

La cita coincideix enguany amb la 1a Trobada de Voluntaris 2017 i el XXII Torneig de Vòlei Platja Sant Magí del CV Sant Pere i Sant Pau

Per . Actualitzat el

Vídeo de l’edició 2014 del torneig de Vòlei Platja

 

Tornen a la ciutat els II Internacionals Ciutat de Tarragona 2017, que tindran lloc del 6 al 9 d’agost a la platja de l’Arrabassada.

El conseller dels Jocs Mediterranis de l’Ajuntament de Tarragona, Javier Villamayor, ha destacat el fet que “el vòlei platja serà una de les proves més espectaculars el dia dels Jocs i apostem per una prova que, a més de l’esportivitat, permetrà mostrar les nostres platges i promocionar Tarragona al món”.

Després de l’èxit de la primera edició, Tarragona torna a repetir dins el calendari del Circuit Nacional de Vòlei Platja, on es poden veure els millors jugadors nacionals i internacionals. A més, el torneig s’ha convertit en data important dins el calendari del vòlei platja, ja que d’ell sortiran punts clau per poder accedir a la final del Campionat d’Espanya que es disputarà a Fuengirola (Màlaga).

Un any més, l’Empresa Municipal de Transports de Tarragona, ha habilitat abonaments gratuïts per poder assistir a l’Arrabassada durant els dies de Campionat, que es podran recollir a:

– Seu de la Fundació Tarragona 2017. Espai Tabacalera, av. Vidal i Barraquer, s/n Magatzem 1 3a planta

– Carpa Tarragona 2017 al Village del Madison Beach Volley a la Platja de l’Arrabassada

– Centre Atenció Client de l’EMT de la Pl. Imperial Tarraco, situat dins el vestíbul de l’estació d’autobusos

– Centre Atenció Client de l’EMT Soler, situat al c/ Soler, 4 baixos

Representació tarragonina i catalana

Pel que fa a la representació tarragonina, els germans Mora, formats al Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau, tornen a jugar a casa, tal com ja van fer en l’edició de 2014, així com Cristian Vives i Dídac Jiménez, que ja van sorprendre en l’edició anterior. Dues parelles catalanes també lluitaran pel títol: Jordi Roca i Gerard Aguilà, una veterana parella de Barcelona, i Ester Ribera i Amaranta Fernández.

La competició

La competició arrenca dijous 6 d’agost amb les prèvies, on 16 parelles lluitaran per un dels quatre llocs lliures del Main Draw. Precisament, el quadre principal arrencarà el divendres a la tarda, des de les 16 hores. Des d’aquell moment, els grans favorits lluitaran pel títol a Tarragona. Una victòria que es decidirà el diumenge, amb les dues grans finals. Les noies donaran el tret de sortida a les 18 hores, mentre que els nois tancaran la competició a les 19.30 hores.

1a Trobada Voluntaris 2017

El divendres dia 7, la platja de l’Arrabassada serà també escenari de la 1a Trobada Voluntaris 2017, una jornada que neix amb la voluntat de ser un reconeixement a la tasca participativa de l’ampli equip de voluntaris dels Jocs, començarà a les 17 h i finalitzarà al voltant de les 12 de la nit. Els voluntaris inscrits a la trobada podran participar en un torneig de vòlei platja per equips i una Masterclass de zumba. Tots els voluntaris inscrits a la trobada rebran un obsequi per part de l’organització dels Jocs. La jornada es podrà seguir també a través de les xarxes socials a través del hashtag #voluntaris2017.

XXII Torneig de Vòlei Platja Sant Magí del CV Sant Pere i Sant Pau

Aquest any, a més, els II Internacionals Ciutat de Tarragona 2017 coincideixen amb el XXII Torneig de Vòlei Platja Sant Magí que organitza tradicionalment en aquestes dates el CV Sant Pere i Sant Pau. El torneig tindrà lloc divendres 7 i dissabte 8 d’agost i s’espera la participació d’unes 250 persones.

 

volei