La recepta del Molí de Cal Tof. Cues de lluç amb verdures

Per . Actualitzat el

Ingredients

Pebrots verd i vermell
Carabassó
Llorer i all
Brou de peix
Patata
Oli i sal

Elaboració

Posem en una paella totes les verdures trossejades amb una mica d’oli. L’all ha d’estar trossejat a làmines, tot en cru, i la patata, bullida i tallada a làmines. Un cop tot junt a la paella, a foc lent, sofregim una mica les verdures. Hi afegim sal al gust i retirem del foc. Agafem les cues de lluç i les sofregim amb una mica de farina i, un cop cuites, les fiquem damunt de les verdures. Afegim una mica de brou de peix i ho tapem tot amb paper d’alumini a la paella i ho deixem coure de 5 a 10 minuts i… llest per menjar!

Si teniu algun dubte sobre la recepta podeu trucar al 977 66 26 51

El Molí de Cal Tof
Av. Santa Oliva, 2
El Vendrell · Tel. 977 66 26 51