Escapades d’estiu: La Costa Brava

El periodista gastronòmic, Fèlix Llovell, ens proposa una sèrie de racons on gaudir d’una escapda aquest estiu

Per . Actualitzat el

Com diu la sarsuela, «costas las de Levante y playas las de Lloret. Uns dies per la Costa Brava, gaudint de meravelloses caletes, encantadores platges envoltades de pins on el verd dels arbres s’uneix al blau del mar, assaborint les millors taules gastronòmiques i descansant en els més emblemàtics hotels és una opció que tenim ben a la vora i que hem de començar per Lloret, però triant bé els llocs on estar.

Designat per la Guia Gourmand hotel i restaurant de l’any 2013, l’hotel Monterrey i el seu restaurant gastronòmic Freu són unes de les millors opcions per gaudir uns dies a Lloret de Mar. És un hotel de 5 estrelles que ocupa una zona tranquil·la de la vila, encara que no llunyana del centre, envoltada de jardins, amb una magnífica piscina i un complet spa, a més del casino de Lloret.
Freu es pot considerar una de les millors experiències gastronòmiques de la Costa Brava. Ofereix una línia de cuina mediterrània que elabora amb gran cura el xef Pep Arbó. El seu  menú degustació és tot un plaer pel paladar.

SANT PERE DEL BOSC & SPA

Sant Pere del Bosc, Hotel& Spa i Restaurant

Una altra opció d’allotjament a la Costa Brava és Sant Pere del Bosc, Hotel& Spa i Restaurant, situat a 6 km del nucli urbà de Lloret, en un paratge de muntanya, envoltat de 220 hectàrees de naturalesa autòctones i amb vistes al mar. Aquest hotel encantador va néixer el 2010 ocupant un edifici modernista projectat per Puig i Cadafalch. És un hotel de cinc estrelles, dotat de 19 habitacions i suits, amb piscina i un spa amb tots els serveis que el públic de wellness i salut necessita avui en dia. Un hotel per relaxar-se i gaudir de la màxima tranquil·litat, en un contacte exclusiu i singular. Va ser Hotel de l’Any a la Guia Gourmand 2013. Al costat de l’hotel hi ha el restaurant Sant Pere del Bosc que l’any 2008, va fer un canvi en la seva adreça culinària apostant per noves tendències gastronòmiques dirigides per Nico Cabañas, que té cura de la sala i del celler, i Harry Wieding, davant de la cuina. Acull un preciós bar-mirador tipus chill. La decoració és tradicional indiana i moderna.