Pepet i Marieta i el Tour 40 Principals a la Festa Major de l’Arboç

Teràpia de Shock, els arbocencs Sabotatge i Dj.Boro també es podran escoltar a la FM

Per . Actualitzat el

El quart diumenge d’agost, és Festa Major a l’Arboç. Catalogada Festa Patrimonial d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya, s’ha consolidat en les darreres dècades com a un referent de les manifestacions folklòriques d’arrel tradicional de l’arc mediterrani occidental.

Tot i que encara no s’ha fet públic el programa sencer de la Festa Major, ja s’han donat a conèixer alguns protagonistes musicals del quart cap de setmana d’agost.

En l’edició d’enguany destaca el concert del conegut grup musical Pepet i Marieta, autors de la cançó de l’estiu 2014 de TV3, el divendres 21 d’agost, a la plaça de la Puntaire. Com a teloners actuaran els arbocencs Sabotatge i tancarà la vetllada el també arbocenc Dj. Boro.

El dissabte 22 d’agost, a partir de les 00:45 h a l’antic camp de futbol municipal, tindrà lloc la tradicional Empalmada, que comptarà amb les actuacions de Teràpia de Shock i el Tour dels 40 Principals, amb els coneguts Dj. Victor de la Torre i Dj. Ernest Codina.

El consistori ha anunciat que aviat donarà més novetats sobre la Festa Major.