La VI Travessa d’Andròmines de Sant Magí escalfa motors

La Travessa arriba amb novetats en els horaris i amb nous premis i categories

Per . Actualitzat el

Ja estan obertes les inscripcions per a la sisena edició de la Travessa d’Andròmines de Sant Magí, que es durà a terme el pròxim dia 15 d’Agost, a la platja del Miracle.

La travessa és una activitat lúdica i festiva que organitza l’Associació d’Antics i Amics de l’Alverna dins del calendari festiu de Sant Magí.

El sisè aniversari mantindrà l’estructura de sempre, però comptarà amb novetats i sorpreses. La primera d’elles serà el canvi d’horari, una mica més tard de l’habitual perquè els més mandrosos es decideixin també a baixar a la platja. El segon canvi serà l’ordre de les travesses, l’infantil sortirà abans que la Travessa gran. Així doncs, la trobada a les boxes, serà entre les 10:30 i les 11:00. A les 12:00 es donarà la sortida a la Travessa infantil, i a les 12:30 el “xupinazo marí” iniciarà la Travessa gran.

La VI Travessa, vindrà acompanyada de:

La V edició del Concurs de fotos.
Ja es poden fer arribar les vostres fotografies de la construcció de l’artefacte, via instagram amb el hashtag #androminestgn2015
el guanyador gaudirà des dos fantàstics menús al restaurant-cocteleria Lluna Nova.

La IV edició de la Travessa infantil.
Per tots aquells petits valents que vulguin començar a ficar a prova el seu enginy i el dels seus pares i mares.

Concert de Els Flipats.
De la mà de la Sala el Cau, el dia 13 d’agost concert gratuït per tots els inscrits a la travessa!

A més, trobareu novetats en les categories i premis. El premi “Trempera marinera” s’ampliarà a l’embarcació que faci la millor posada en escena i porti la millor afició i la categoria “Rana Gustavoes substitueix per la categoria “Jack Sparrow” que la guanyarà l’embarcació més aclamada pel públic assistent! Els trofeus seran creats per una artista tarragonina!

Podeu trobar més informació a: www.androminestarragona.com

Travessa d'andròmines