Oberta la convocatòria als Premis Empresa Tarragona Smart City

Els premis volen donar suport a la creació de noves empreses en sectors estratègics per a la ciutat

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona convoca el concurs dels “PREMIS EMPRESA TARRAGONA SMART CITY” amb l’objectiu de promoure l’esperit emprenedor i donar suport a la creació de noves empreses a la ciutat de Tarragona. Amb el suport a l’emprenedoria, el consistori vol promoure la dinamització del teixit empresarial amb la creació de noves empreses i, en concret, d’iniciatives empresarials susceptibles de generar ocupació de qualitat i de retenir i captar talent al territori.

En el context de l’organització dels Jocs Mediterranis 2017, del Pla estratègic Tarragona 2022 i l’aposta per esdevenir una ‘smart city’, aquests premis volen incentivar especialment l’emprenedoria vinculada a la innovació en aquells sectors que la ciutat ha identificat com a estratègics, és a dir: la cultura, el turisme i el comerç, l’esport, la salut i el benestar, l’eficiència energètica i la sostenibilitat i la tecnologia, i la innovació social.

Per cadascuna d’aquestes categories hi ha dos premis valorats en 5.000 i 1.500 € respectivament i es podran presentar projectes fins al 28 de setembre.

Així mateix, es vol premiar aquells centres educatius de la ciutat que liderin iniciatives de promoció de l’emprenedoria entre els seus alumnes. Amb un premi de 1.500 € per l’adquisició de material escolar i un distintiu de reconeixement del treball realitzat pel centre.

Podeu consultar tota la documentació a la web: http://www.tarragona.cat/empreses/tarragonaimpulsa/empresa/premis-empresa-tarragona-smart-city